Få en holdbar terrasse med terrassebrædder

Mange danskere drømmer om at få den perfekte terrasse. Et sted, hvor de kan nyde de lange sommerdage og sensommeraftener med familien og venner. Den perfekte terrasse behøver dog ikke kun at være en drøm. Med terrassebrædder i høj kvalitet, men til billige priser, kan du få bygget lige præcis den terrasse, du drømmer om.

Flere fordele ved en træterrasse

Der er mange klare fordele ved at bygge din terrasse af træ i stedet for at bygge den af sten. Du vil for det første få en terrasse, der er mere behagelig at gå på i bare tæer, hvis du vælger træbrædder. Det er det, fordi træ ikke bliver lige så koldt eller varmt som sten, og det gælder uanset temperaturen udenfor. Derudover har du nemmere ved at tilpasse terrassebrædderne, som du vil. Træ er nemlig nemmere at skære i, hvis du skal bruge en særlig vinkel eller bare gerne vil give din terrasse nogle kreative detaljer eller former. Med terrassebrædder har du derfor bedre mulighed for at få det helt rigtige udtryk og den helt rigtige stil, som du går og drømmer om til din terrasse.

Find dine terrassebrædder

Der er flere fordele ved at vælge en terrasse af træ. Samtidig vil du også opleve at få terrassebrædder i høj kvalitet, men uden at det koster det hvide ud af øjnene. Det betyder, at du forholdsvist billigt kan komme i gang med byggeprojektet, så du hurtigere kan komme til at nyde tilværelsen på terrassen. Du kan finde terrassebrædder i flere forskellige hårde træsorter som for eksempel:

  • Cumaru
  • Ipe
  • Jatoba

Når du skal vælge din træsort til terrassen, er det vigtigt, at du på forhånd overvejer, hvad du går efter. Alle tre træsorter er formstabile og hårde, men de adskiller sig fra hinanden i deres farver og glathed. Hvis du for eksempel gerne vil have en flot gyldenbrun farve med glatte overflader, skal du overveje Cumaru. Er du derimod mere til teaktræ og en smårillet side, skal du overveje sorten Ipe. Uanset hvilken træsort du vælger, vil du dog få terrassebrædder, der kan holde i 30-45 år.

Relateret artikler

Leave a Comment