En personlig overfaldsalarm til de modige medarbejdere

overfaldsalarm

I Danmark findes der flere arbejdspladser, hvor medarbejderne er tvunget til at arbejde alene eller i nærheden af mennesker, som kan være udadreagerende. Disse medarbejdere er ekstremt vigtige for vores samfund, og vi skal ikke tage for givet, at de hver eneste dag til en vis grad sætter deres liv på spil. Stella Safe er en del af virksomheden Stella Care, som har udviklet GPS-trackere og overfaldsalarmer siden 2012. Deres ekspertise inden for denne form for teknologi gør deres produkter pålidelige og vil derfor skabe tryghed på de arbejdspladser, hvor en personlig overfaldsalarm kan gøre en forskel. Stella Safe er specialiseret i overfaldsalarmer, og i deres store udvalg af disse overfaldsalarmer kan du finde den helt rette personlige overfaldsalarm, der vil skabe tryghed hos dine modige medarbejdere.

Vi skal passe på de mennesker, der gør en forskel

De fleste af os lever en hverdag i trygge rammer, og hvor vores største udfordring er manglen på timer i døgnet. Denne velvære kan vi nemt komme til at tage for givet, fordi vi lever i den hver dag. Vi skal huske at passe på de mennesker, der er med til at skabe vores trygge rammer, og vi skal huske, at de hver dag sætter deres liv på spil. Derfor bør alle disse medarbejdere forsynes med en personlig overfaldsalarm, så de har lyst til at fortsætte deres modige arbejde.

En personlig overfaldsalarm kan være nødvendig på rigtig mange danske arbejdspladser. Selvom vi lever i et trygt samfund, er det ikke os alle sammen der har lige så stor grund til at føle os trygge. Vi har brug for medarbejdere, der kan tage sig af de mennesker, som har brug for opsyn døgnet rundt. Vi har brug for medarbejdere, der ikke er bange for at omgås med mennesker, der lider af diverse psykiske lidelser, og vi har brug for medarbejdere, der kan holde landets services kørende om natten. Disse medarbejdere har et lige så stort behov for at føle sig trygge, som vi har, og derfor er det vigtigt at give dem en personlig overfaldsalarm.

Personlig overfaldsalarm hos Stella Safe

Stella Safe leverer overfaldsalarmer til arbejdspladser og erhverv, hvor medarbejderne er mere udsatte og derfor har et behov for en personlig overfaldsalarm. Giv dine medarbejdere en personlig overfaldsalarm, hvis de ofte arbejder alene eller i nærheden af mennesker, som kan handle pludseligt og utilregneligt. I mange faretruende situationer vil dine medarbejdere ikke have mulighed for eller tid til at tilkalde hjælp på normal vis, og derfor kan en personlig overfaldsalarm ikke bare skabe tryghed på arbejdspladsen. En personlig overfaldsalarm kan i værste tilfælde også redde liv.

Relateret artikler