Tøjstativer der matcher dine behov

Tøjstativ

Tøjstativer er noget, vi alle sammen bruger på et tidspunkt i livet – nogle i højere grad end andre. Her er det specielt tøjbutikker, udstillinger og messer, der benytter dem i en særlig grad – og det er der gode grunde til. Det siges nemlig, at et tøjstativ er den bedste sælger, du kan finde. ManneQ er en onlineshop, hvor du finder massevis af forskellige modeller af tøjstativer, heriblandt indendørs tøjstativer, udendørs tøjstativer, dobbelte tøjstativer, skostativer, stativer i rå vandrør med mere. Her finder du ligeledes accessories såsom regnslag og overtræk til tøjstativer, som du ønsker at beskytte mod vind og vejr. Alle stativerne findes med eller uden hjul, og du kan med alle de mange muligheder, som ManneQ tilbyder vælge netop den eller de modeller, som passer til dine behov. Hos ManneQ er der ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten, hvorfor dine indkøbte tøjstativer vil holde i mange år ud i fremtiden. 

Hvorfor vælge netop tøjstativer? 

Hvis du går med tankerne om at åbne din egen tøjbutik, men stresser over, hvordan du skal få det hele på plads uden af dit budget stikker af – så frygt ikke. Det behøver nemlig ikke at være besværligt eller dyrt at starte sin egen butik. Det kan også være du allerede har en tøjbutik, men hvor du kæmper om at udnytte alle lokalets kvadratmeter. Eller måske du blot ønsker at forny din butik med et nyt og moderne udtryk. 

Tøjstativer med hjul er i særdeleshed populære, da de er nemme at flytte rundt på i butikken, hvilket gør det enormt funktionelt. Derudover gør de, at dit butiksmiljø bliver mere dynamisk, da du hurtigt kan ændre indretningen, hvis det ønskes. Udendørs tøjstativer på hjul er ligeledes at foretrække, da det gør ind- og udsætningen om morgenen og eftermiddagen nemmere for dig og dine ansatte i butikken. De kan hurtigt transporteres ind og ud, hvilket gør at din og dine ansattes dyrebare tid, som skal bruges på kunderne eller andre praktiske ting, ikke bliver brugt unødigt. 

Dobbelte tøjstativer, som er et stativ med to horisontale rør, gør at du kan udnytte butiksarealet, da det giver ekstra plads til at hænge tøj på. Det er altså et pladsbesparende tøjstativ, som giver dig flere muligheder. 

Så går du med en drøm om at åbne din egen butik, eller ønsker du at give din eksisterende butik et nyt dynamisk udtryk, så er tøjstativer et oplagt sted at starte. 

Relateret artikler