Påskegaver – kommet for at blive

påskegaver til medarbejdere

Påskegaver bliver mere og mere almindeligt for virksomheder at give, herunder både påskegaver til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. En påskegave er nemlig en simpel måde at sige tak på. Derudover er det ofte en meget billigere og nemmere gave at give end andre firmagaver, som f.eks. Firmajulegaver. Med hensyn til påskegaver, så kan man nemlig få stor success med at give et forholdsvist billigt choklade påskeæg. Læs med og få gode råd om valg og brug af firma påskegaver. 

Hvem skal dine firma påskegaver gives til?

Ofte gives firma påskegaver til de ansatte. I det tilfælde er det en sød måde at sige tak for et arbejde og dermed vise, at man værdsætter sine medarbejdere. Der er dog også fordele ved at give en firma påskegave til sine kunder eller samarbejdspartnere. Ligesom det er vigtigt at kommunikere taknemmelighed til sine medarbejdere, så er det også lige så vigtigt at kommunikere, hvor glade man er for et samarbejde eller for nogle af jeres vigtigste kunder. Derudover, så kan firmagaver til kunder være svære at vælge, men dette valg gøres nemt, hvis man vælger at give en påskegave.

Hvilken påskegave er bedst?

I dag tilbyder mange virksomheder et bredt sortiment af påskegaver. Disse giver rig mulighed for at være kreativ, når man skal finde den perfekte påskegave. Hvis du er i tvivl om, hvad firmaets påskegaver skal bestå af, så er chokolade påskeæg altid et sikkert hit. Du kan endda vælge mellem alt fra lækre Summerbird påskeæg, traditionelle påskeæg fra Magasin eller de mere moderne påskeæg fra Simply Chocolate. Du kan også gå efter ikke-spiselige påskegaver, som eksempelvis et smukt porcelæns påskeæg fra Royal Copenhagen, lammen Lambert fra Hoptimist eller den klassiske Kaj Bojesen kanin. 

Vælg selv påskegaver

I år tilbyder firmagavernu.dk også en mere unik påskegave, der virkelig giver dig mulighed for at forkæle dine medarbejdere: vælg selv påskegaver. Med deres vælg selv påskegaveløsning kan du sammensætte din egen webshop af vælg selv påskegaver, så dine medarbejdere alle selv kan vælge deres påskegave. Vi kender allerede konceptet fra vælg selv firmajulegaver, der er et stort hit hos mange firmaer. Med denne påskegave anerkender du dine medarbejderes forskellighed. Nogle medarbejdere foretrækker at få sunde påskegaver, nogle foretrækker traditionelle chokolade påskeæg og andre foretrækker ikke-spiselige påskegaver. Med denne gaveløsning imødekommer du alle dine medarbejderes behov og ønsker.  

Relateret artikler