Boost dit CV med et Microsoft Azure kursus

azure kursus

Microsoft Azure er en cloudløsning, som er et af de mange services, Microsoft tilbyder. Azure gør det muligt at opbevare virksomhedens data og services i skyen frem for på det lokale datacenter. Microsoft Azure er kun blevet mere populært de sidste par år, og i dag er det en af de mest anvendte cloudløsninger på globalt plan. Derfor efterspørger virksomheder også i stigende grad medarbejdere med de rigtige kompetencer inden for Microsoft Azure. Du vælge mellem mere end 20 forskellige Azure kurser her: https://www.globalknowledge.com/da-dk/kurser/kurser/technology-providers/microsoft/microsoft-azure

Hvad er Azure, og hvorfor skal jeg lige være klar til det?

Lad os starte med at besvare første del af spørgsmålet. Microsoft Azure er en infrastruktur og cloud computingplatform, som er et andet udtryk for “skyen”. Microsoft Azure har været på markedet siden 2010 og understøttes blandt andet også af Umbraco Software, som er en open source CMS-platform. Microsoft Azure bruges til at levere og opbevare software, service og tjenesteydelser via internettet.

Og hvorfor er det så lige, at du skal være klar til at kunne arbejde med netop Microsoft Azure? Udover at være et af de mest anvendte cloudløsninger på globalt plan, som vi fik sat på plads i løbet af de første par linjer, så er denne cloudløsning også en mere attraktiv løsning for virksomheder.

Det er den, fordi den understøtter åben kildekodeteknologier, hvilket betyder, at du og virksomheden kan bruge de værktøjer og teknologier, I bruger i forvejen. Du kan stort set køre alle programmer med din egen datakilde, dit eget operativsystem og på din egen enhed.

Der er tale om en cloudløsning, der adskiller sig fra andre clouds. Det gør den, fordi det er den konsistente hybride cloud, der tilbyder flest områder, leverer den største produktivitet blandt udviklerne og tilbyder den mest omfattende dækning af standarderne for blandt andet persondataforordningen.

Med et Azure kursus kan du blive en spidskandidat hos rigtig mange virksomheder

Udover at understøtte alle platforme kan denne cloudløsning også skaleres til den enkelte virksomhed og branche. Det vil altså sige, at der findes virksomheder i alle størrelser og fra alle brancher, der allerede benytter sig af denne Microsoft cloudløsning. Derfor vil det være relevant for dig at tage et Azure kursus, uanset hvilken type virksomhed, du kunne forestille dig at arbejde i.

På dit Azure kursus kan du blandt andet lære, hvordan du kan bruge produktet til at udvikle sorftwareprogrammer samt levere service og tjenester, der er kompatible med alle slags enheder.

Så snart du har taget dit Azure kursus og har fået dit certifikat, vil du meget hurtigt blive til en attraktiv kandidat hos virksomheder, der søger en systemadministrator, udvikler eller professionel IT-medarbejder.

For nyligt har Microsoft også offentliggjort en ny mulighed for at tage et rollebaseret Azure kursus. Hvor du med det generelle Azure kursus vil have en bredere forståelse for hele området, kan du med det rollebaserede Azure kursus få en mere dybdegående viden inden for det arbejdsområde, du sidder med til hverdag.

Relateret artikler