Kvalitetsbevidste grønne frisører i København

grønnefrisører

Det vrimler med frisører i København på ethvert gadehjørne, hvilket kan gøre det til en vanskelig opgave, at finde netop den frisør, som man søger. 

En tur hos frisøren er blevet mere end bare enkelt klipning. Den enkelte kunde ønsker kvalitetsbevidst service, en god dialog med frisøren og en hyggelig atmosfære. Udover det, så er flere frisører også begyndt arbejde mere miljøbevidst. Disse frisørsaloner kaldes for ‘grønne frisører’.

Hvad er en grøn frisør? 

En grøn frisør af definition, er når den enkelte frisørsalonen har indgået et samarbejde med Danmarks Frisørmesterforening, Københavns Miljønetværk samt Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund. Samarbejdet lyder på, at den enkelte frisør ikke må anvende produkter, som kan være kræftfremkaldende, hormonforstyrrende eller svært for naturen at nedbryde. Dette betyder, at for den miljøbevidste, eller allergiske kunde, vil en grøn frisør være det oplagte valg af frisørsalon.

Hvem er Hairbykant?

Hairbykant er en af de få grønne frisører, som er placeret på Skindergade i København. Hairbykant lægger stor vægt på, at deres kerneværdier skal kunne ses gennem deres arbejde, som skal udstråle professionalisme og kvalitet. Lulu Schaadt og Freja Jerris, som begge er stifter af frisørsalonen Hairbykant, har en lang række faglige og erhvervs kompetencer med sig, som skal være med til at sikre kvaliteten af deres arbejde. Et fælles valg om at være grøn frisørsalon skyldes, at begge frisører havde en fælles interesse i miljø, og selv døjede med allergi. De tilbyder en lang række services, her i blandt dame/herreklip, farve/stribning, brude/festopsætning, makeup og langt mere.

Hvad er prisniveauet hos Hairbykant?

Prisniveauet ligger på et moderat til højt niveau. Men, lad dig ikke narre af den høje pris. Frisørerne hos Hairbykant har bevidst flere gange, at deres prisniveau blot afspejler deres kvalitetsbevidste og grundige frisørarbejde. Hairbykant har også en rabatordning, som tilbyder studerende 25% rabat på deres klipning. Der skal dog medbringes gyldigt studie ID, før man kan gøre krav på denne rabat. Du kan læse mere om Hairbykant og deres forskellige services på deres hjemmeside Hairbykant.com, hvor du også kan booke en tid. Du vil ikke fortryde det.

Relateret artikler