Den bedste scanningsklinik i København

Scanningsklinik København

Søger du en scanningsklinik i København for gravide? Og kunne du tænke dig, at komme til den en scanningsklinik med høj faglig viden og lang erfaring? Så skal du til Ultralydklinikken for Gravide. Ultralydklinikken for Gravide er den første private scanningsklinik udelukkende for gravide i Danmark – og så ligger den i hjertet af København. Og med den titel kommer der en lang årrække erfaring og faglig viden på bagen. Scanningsklinikken foretager alle de scanninger, som du kan komme i tanke om, som hænger sammen med graviditet. Hos Ultralydklinikken kan du få nakkefoldscanning, tidlig scanning, misdannelsesscanning, 3D/4D scanning og mange flere. Derudover tilbyder Ultralydklinikken flere forskellige slags gentests, som kan give dig en masse information om fosterets gener og helbred. Generelt tilbyder scanningsklinikken dig en masse informationer og scanninger, som kan give dig tryghed gennem din graviditet. 

Ultralydsscanninger på højt fagligt niveau 

Alle scanninger hos Ultralydklinikken bliver foretaget med den allerbedste kvalitet og ekspertise. Og så behøver du ingen henvisning, da det er en privat scanningsklinik. Du finder samme faglige niveau hos scanningsklinikken, Ultralydklinikken, som du finder på de store hospitaler i København. For at sikre den bedste kvalitet har alt personalet for nyligt arbejdet eller arbejder sideløbende på en føtalmedicinsk klinik på et hospital. 

Få vished tidligt i graviditeten 

Ultralydklinikken tilbyder som sagt alle ultralydsscanninger, som du kan forestille dig. Og da de er en privat scanningsklinik, kan du få foretaget så mange scanninger, som du kunne tænke dig, og så mange gange, som du føler dig tryg ved. F.eks. tilbyder Ultralydklinikken en “tidlig scanning”, hvor du fra 5+0 allerede kan se graviditeten i livmoderen, hvis graviditeten er udviklet normalt. Og fra 6+0 kan du se det lille fosterhjerte slå, og ligeledes kan man se, om der er flere hjerter, altså om der er tvillinger eller flere. En tidlig scanning giver derfor tryghed og vished meget tidligt i graviditeten, hvor man som kommende forældre, gerne vil sikre sig, at alt foregår som det bør gøre. Og hvis du vil gå med livrem og seler, kan du flere tidlig scanninger, til billigere priser. Det er kun den første scanning, som du betaler fuld pris for. De næste scanninger får du halv pris på, frem til uge 13+0.

Relateret artikler