Opgrader dit gaming setup med Fourze

Hvis du er gamer, så har du helst sikkert hørt om Fourze. Fourze er det firma, der kan give dig det ultimative gaming setup. Fourze er nemlig et dansk mærke, der producerer høj kvalitet gaming udstyr til gode priser. Fourze tilbyder alt fra gaming borde, stole, gamingmus og keyboards – alt sammen med seje RGB lys! Hvis du køber dit Fourze udstyr online fra Befro.dk får du desuden 3 års garanti. Læs med og find ud af hvordan du kan opgradere dit gaming setup med Fourze!

Fourze GH350 headsettet 

Med Fourze GH350 headsettet får du et sejt headset af den bedste kvalitet. Headsettet er selvfølgelig egnet til alt gaming, herunder PC og Playstation. Det kommer med fuld surround sound, så du får den bedste lydoplevelse og virkelig kan leve dig ind i ethvert spil. Headsettet er desuden designet med seje RGB lys. 

Fourze lightning RGB gaming stolen

Hvorfor kun have RGB lys i sit headset, sit keyboard og sin mus, når man også kan få det i sin gaming stol! Det har Fourze tilsyneladende spurgt sig selv, og derfor har de designet den perfekte gaming stol med RGB lys for alle pengene! Stolen er selvfølgelig ikke bare flot at se på, men også komfortabel at sidde i, så du er klar til flere timers gaming med vennerne!

Fourze GM900 wireless mouse

Vi kender det alle. Man bliver nogle gange lidt træt af alle ledningerne i gaming setuppet. Derfor er det bare fedt med en trådløs mus! Fourze har selvfølgelig ikke bare designet en topkvalitet trådløs mus, men en trådløs mus med flotte RGB lys. Musen fås desuden i farverne sort, hvid eller turkis. 

Fourze gaming bord

Fourze har sørget for hele gaming setuppet, og derfor selvfølgelig også gaming bordet. Selvom bordet ikke kommer med RGB lys, så fås bordet i kulsort farve eller i sort med den klassiske blå Fourze farve. Du kan selvfølgelig købe borde med hæve/sænke funktion for at gøre setuppet ekstra komfortabelt. 

Relateret artikler