Tips til at finde de bedste fragtløsninger til og fra udlandet

Er du på udkig efter gode fragtløsninger til udførelse af fragtopgaver til og fra udlandet? Så læs med her og bliv klogere på hvad du bør overveje, når du vurderer forskellige typer fragtløsninger. 

Samarbejd med et speditionsfirma

Et speditionsfirma er et fragtfirma, der tilbyder skræddersyede fragtløsninger, der kan inkludere mange forskellige typer fragt, herunder containerfragt, luftfragt og godstransport. Et af disse firmaer er fragtfirmaet N. A. Nissen, www.nanissen.dk, der i mere end 24 år har udviklet et bredt netværk af samarbejdspartnere, der gør det muligt for dem at tilbyde de hurtigste og billigste fragtløsninger uanset hvad din destination er. Hos N. A. Nissen kan du tilmed få udført dyretransport, dvs. transport af levende dyr til og fra udlandet – de tager sig af alle former for dyretransport, uanset om du skal have hjælp til transport af et kæledyr eller transport af et dyr fra zoologisk have. Ved at samarbejde med et speditionsfirma, som N. A. Nissen bliver hele processen udført gnidningsfrit, effektivt og til den bedste pris, så du kan fokusere på andre vigtige opgaver. 

Der er fordele og ulemper ved alle typer fragt

Der findes en lang række forskellige typer fragt, herunder søfragt, flyfragt og biltransport. Selvom du måske har en idé om hvilken type fragt, som du bør anvende, så er det en god idé at du eller en speditør også undersøger andre muligheder, da der er fordele og ulemper ved hver type fragt. 

Kort sagt kan man sige, at luftfragt er den bedste løsning, hvis du skal have leveret noget så hurtigt som muligt til enhver pris. Luftfragt er dog også den mest forurenede type fragt, på trods af at et fly ofte vil kunne tage en mere direkte rute end et containerskib. Hvis du derimod skal have leveret gods så billigt som muligt, så bør du vælge søfragt eller biltransport. Fordelen ved søfragt er at prisen er meget lav, fordi et containerskib kan fragte mange flere produkter end en lastbil. Et containerskib kan desuden også fragte meget tunge og meget store fragtopgaver. Til destinationer inden for Europa kan det dog være billigere og hurtigere at bruge biltransport. Biltransport vil måske også være bedre for miljøet. 

Relateret artikler