Hvorfor få en brystforstørrelse?

Overvejer du at få foretaget en brystforstørrelse? En brystforstørrelse behandling, f.eks. hos Agata Privathospital, er en plastikkirurgisk behandling, der forstørrer brysterne. Det kan virke lidt forfængeligt at få foretaget sådan en operation, men for dem, som vælger at gøre det, er det ofte et spørgsmål om at få mere selvtillid og blive mere tilfreds med sig selv og sit udseende. I det følgende får du en introduktion til, hvordan en brystforstørrelse foregår. 

Forskellige typer brystforstørrelse

Man skeldner mellem to forskellige typer brystforstørrelse: Brystforstørrelse med implantat og brystforstørrelse med eget fedt. Ved første nævnte behandling forstørres brysterne ved at man opererer silikoneimplantater ind i brysterne. Som patient kan man vælge mellem runde implantater og dråbeformede implantater, afhængig af hvilket look, man ønsker at få. Den anden form for brystforstørrelse foregår med eget fedt. Mange mener, at dette giver et mere naturligt look. Derudover er sidstenævnte også et permanent look. I nogle tilfælde vil læger vurdere, at det eneste, du har behov for, er et brystløft. Disse muligheder vil blive gennemgået i forbindelse med en forundersøgelse.

Hvorfor vælger man at få en brystforstørrelse?

De fleste patienter vælger at få en brystforstørrelse, fordi de har underudviklede bryster, asymmetriske bryster eller en anden form for brystdeformitet. Derudover er det også forholdsvis almindeligt, at få foretaget en brystoperation efter graviditet. Nogle patienter mister volumen og formen i brystet efter graviditeten. Nogle patienter vælger også at få foretaget behandlingen fordi deres bryster begynder at miste formen i takt med at de bliver ældre. Ved forundersøgelsen vil en læge naturligvis snakke med dig om dine motivationer til at få behandlingen.

Implantaten

Som tidligere nævnt, så findes der flere forskellige typer implantater. Du skal vælge mellem et dråbeformet eller rund implantat. Derudover har implantaterne forskellige grader af fasthed. Fastheden svinger fra blød til en smule hård. Man kan også vælge forskellige profiler. Eksempelvis har nogle implantater en høj profil, som vil give dig meget struttende bryster. Man kan selvfølgelig også vælge implantater med en moderat profil. Alle disse valgmuligheder sikrer, at du får de bryster, som du drømte om at få. Lægerne på din valgte klinik vil naturligvis gennemgå alle disse muligheder med dig ved forundersøgelsen.

Relateret artikler