“Underglow your car” med LED lys til bil

led lys til bil

EasyLight har udviklet en ny og fed Bluetooth-baseret teknologi, der gør det muligt for dig at give din bedste ven et ekstra boost til selvtilliden. Med EasyLights unikke LED lys til bil kan du på den mest simple måde opnå et fedt og blæret neonlys til bil, der får den til at skille sig ud fra alle de andre biler på vejene. Disse LED lys til bil består ganske enkelt af et sæt LED bånd til bil, der skaber det fedeste LED lys til bil. Du skal bare sørge for at montere disse disse LED strips 12V til bil under bilens undervogn i begge sider samt foran og bagved. Når du har gjort det, kan du ved en enkelt navigering på din smartphone opnå det fedeste neonlys til bil, som du før kun har kunnet drømme om.

LED lys til bil i alle farver

Det anbefales, at du monterer dine LED strips 12V til bil via det medfølgende cigaretstik eller direkte til motorrummet. Tilkobles disse LED strips 12V til bil direkte til bilen, anbefales det, at du samtidigt monterer en manuel afbryder på ledningen på batteriets plus. Efter du har sørget for at montere dine LED lys bil rigtigt og sikkert, er der ikke ret meget, du skal bekymre dig om.

Du bestemmer nemlig helt selv, hvilken type og farve neonlys til bil, du vil have. Dit LED lys til bil navigeres gennem en tilhørende app, som du kan downloade gratis på din telefon. På denne app kan du direkte betjene dine LED lys bil via Bluetooth.

Du har mulighed for at indstille farverne manuelt via et 360 graders farvehjul. Som noget nyt får du også programfunktioner som farveskiftende “fade-lys” og “strobe-lys”, sådan at dine LED lys til bil også giver fede effekter. Du kan indstille og gemme dine yndlingsfarver i nuancer, der kan være svære at finde igen, men som bare passer helt perfekt til bilen. Og som det allerbedste kan du indstille dine neonlys til bil til at være styret efter omgivelsernes lyd eller musik, eller efter den musik, du spiller inde i bilen. Det hele styres efter en trinløs justering, og du kan få dine neonlys til bil, præcis som du vil have dem.

Den bedste gave til dig, der elsker biler

De unikke LED lys til bil fra EasyLight er den perfekte gave, til dig, der ser dig selv som en vaskeægte bilentusiast. Streetlight by EasyLight er en ufattelig nem og unik måde, hvorpå du kan få lidt ekstra lir til bilen og tilpasse det dine egne ønsker.

Men husk, at selvom bilen ved hjælp af få detaljer har fået GTA-potentiale, så betyder det altså ikke, at du kan køre den, som var den med i GTA. Det er desuden lovgivning, at dine LED lys til bil skal være slukkede, når du kører på offentlig vej, da det kan være farligt og distraherende for trafikken. Men når det så er sagt, så er det ikke bare tilladt, men også anbefalet, at du blærer dig lidt med dine neonlys til bil, når du kører på lukkede veje og i private områder.

Relateret artikler