Husk at få ydet airconditionservice på bilen

De fleste moderne biler er udstyret med en aircondition eller et klimaanlæg. Det er er rigtig vigtigt, at du husker at få lavet service på disse dele. Hvis du ikke gør det, kan der sætte sig nogle rigtig dårlige bakterier og svamp, som vil komme ud gennem bilens blæsere, og det er altså skadeligt for bilens passagerer. Man siger at som hovedregel, bør man få tjekket sin aircondition eller sit klimasystem én gang hvert andet år. 

Fordamper 

Hvis du kigger på, hvordan en aircondition er opbygget, vil et filter og en fordamper være de to mest essentielle ting. Der vil i alle tilfælde blive samlet kondensvand i fordamperen, og hvis du ikke får fordamperen desinficeret en gang i mellem, så kan der blive samlet fugt, bakterier og svamp inde i fordamperens lameller. Det vil give et rigtigt dårligt klima i bilen. 

Filter 

Der er mange gode grunde til, at du skal have lavet aircon service. For det første kommer du hele tiden til at udsætte din aircondition eller sit klimaanlæg for voldsomme ryst, sving, accelerationer, gearskift og hårde opbremsninger. Du har måske oplevet, at effekten af kølesystemet ikke længere er i top, og det er altså fordi meget af kølervæsken når at sive ud gennem revner og sprækker. Når du får lavet aircon service, vil du typisk få renset eller udskiftet det filter, der sidder i anlægget. Det er vigtigt, at filteret fungerer godt, for ellers kan det ikke sortere pollen, bakterier og støv fra og sende ren luft ind i bilen. 

Gode tilbud 

Når du skal finde en god aircon service, kan du tage et smut forbi Quickpot. Her vil du kunne få et godt tilbud, hvor du vil opnå optimal holdbarhed og køleeffekt. Dette vil du få for en god pris, og du kan bestille din tid online på hjemmesiden. Her bliver der gået meget op i, at du ikke skal betale i dyre domme for at få repareret din aircon, men i stedet bør du forebygge og vedligeholde. Det er lige præcis den type aircon service, der bliver lavet på din bil. 

Relateret artikler

Leave a Comment