Bliv tilfreds ligesom tusindvis af andre

I en verden hvor det begynder at blive populært ikke at være som alle andre, så kan det være svært at finde fællesting som alle mennesker er glade for. Mange mennesker kan nemlig godt lide at være en smule anderledes, da det betyder at flere måske lægger mærke til dig. I en digitaliseret verden som den vi lever i, så kan det nemlig være ret fedt at være en trendsetter, ligesom Hipstorymed deres håndlavede plankebord. Plankeborde er noget der har været her længe, men det er bare ikke alle steder som har den helt samme kvalitet. Med et plankebord håber man lidt på at få noget unik som er lige netop det som Hipstory giver dig med et af deres plankeborde. 

Hipstory og deres håndlavede plankeborde

Grunden til at Hipstory kan betegnes som nogle trendsettere er ikke fordi de som sådan har startet idéen om at få et plankebord, men at de rent faktisk har startet trenden om at have et flot og unikt plankebord hjemme i stuen. Og vi her kan sagtens forstå al den gode omtale omkring deres produkt, da deres borde nærmest er helt dansk produceret og oven i købet er det håndlavet. Det eneste der ikke bliver lavet i Danmark, er de træbrædder som Hipstory og folkene bag bruger til deres plankeborde. 

Det unikke ved Hipstorys plankeborde er, at du kan få et plankebord som kan passe til alle rum. Grunden til dette er, at du kan designe dit eget bord. Med det  mente, så snakker vi om de forskellige mål som du kan få på dit plankebord. Du  kan inde på Hipstorys hjemmeside allerede købe deres færdiglavede borde, men her har de også en funktion, hvor du helt selv vælger hvilke mål du gerne vil have at dit bord skal have. Når det er gjort begynder produktionen på dit bord, hvor det udover at blive smækket sammen også bliver malet og olieret, så det ser pænt og nydeligt ud. Med et plankebord fra Hipstory er det også vigtigt at man tager god vare på bordet, så det kan holde i mange år. Heldigvis har Hipstory en guide til hvordan man gør, så tag et smut forbi deres hjemmeside i dag og find dit nye spisebord, natbord, sofabord eller noget helt fjerde.

Relateret artikler