Gør dit badeværelse dekorativt med et badeforhæng

Et badeforhæng kan spille en stor rolle i din indretning af badeværelset. Når det er slået helt ud, fylder det meget og tager meget plads på badeværelset. Derfor kan det for flere danskere være rart med et forhæng, der både er praktisk og dekorativt. På den måde kan dit badeværelse nemlig hurtigt komme til at afspejle din personlige stil og dermed være rart at være i. Det gælder både, hvis du bruger meget eller lidt tid på dit badeværelse.

Skab smukke rammer med et badeforhæng

Badeforhæng kan findes i mange forskellige variationer og udformninger. Oftest kan du dog finde badeforhæng 180×200 cm, der passer ind i langt de fleste menneskers badeværelser. På den måde kan du nemt holde vandet inden i brusenichen og dermed ikke træde ud til et oversjasket gulv. Det kan være med til at gøre hele badeoplevelsen lidt bedre.

Når det kommer til badeforhæng til badeværelset, kan du finde flere forskellige designs. Du kan både finde de klassiske i ensartet farver som for eksempel hvid og sandfarvet, men du har også mulighed for at finde transparente forhæng. Disse og de mere klassiske forhæng er ideelle, hvis du gerne vil skabe et roligt udtryk eller ikke vil have, at forhænget fylder for meget i rummet.

Mønstre og farver

Det store udvalg betyder også, at du kan finde anderledes og sjove badeforhæng i forskellige mønstre eller med forskellige motiver. Hvis du gerne vil skille dig ud eller give dine børn lidt sjovt at se på, kan du for eksempel finde forhæng med det klassiske badeandsmotiv. Derudover kan du finde forhæng i mønstrene:

  • Bambus
  • Cirkler
  • Blomster
  • Sommerfugle
  • Fjer
  • Firkanter
  • Perler på en snor

De forskellige mønstre gør også, at dit farveudvalg bliver større og blandt andet tæller farverne: blå, sort, grøn og grå. Derudover kan du også finde nuancer og kombinationer af disse farver. Uanset hvad du er på udkig efter til dit badeværelse, har du altså et hav af muligheder at vælge imellem. Med det rigtige badeforhæng får du dermed både et praktisk og dekorativt element til din boligindretning. 

Relateret artikler