Bliv den næste store rockstjerne

Musik kan variere og kan komme i mange forskellige former og formater. Hvis man er musik interesseret , så er den første udfordring helt klart at finde ud af, hvilket instrument som man gerne vil spille på. Og i en verden så stor, med så mange valgmuligheder, så kan det være svært at bestemme sig for hvilket et man gerne vil udfolde sine musikalske evner i. Her kunne en oplagt mulighed være, at tage ind på https://drumlimousine.dk/og se hvad de havde at byde på.Her finder du nemlig trommesæt der er værd at spille på, hvis du godt kan lide at slå dig løs.

Opsætning af et trommesæt

Et trommesæt kan komme i flere forskellige former og størrelser, alt afhængigt af hvilken lyd som man gerne vil have. Grunden til at trommer kommer i forskellige størrelser og former, er nemlig for at kunne danne et komplet trommesæt som dækker de fleste lyde. Et helt trommesæt består normalt af 9 forskellige dele. 

Det første og en af de vigtigste elementer er hi-hatten, som giver en kort ”klik”-lyd. Denne kan dog justeres for at få en anderledes lyd. Ride-bækken er nærmest et alternativ til hi-hatten,  men er også en form for hi-hat hvor forskellen her er lyden på det. Herefter har vi 2 hi-hats tilbage, som henholdsvis er crash-bækken og china-bækken. Førstnævnte hi-hat bruges til at fremvise en overgang fra et stykke musik til et andet, og har en lidt højere lyd end ride-bækken. Den sidstnævnte hi-hat har en lige særpræget lyd som oftest bruge i forbindelse med rockmusik. 

Herefter kommer vi til alle trommerne i et trommesæt, som er det instrument man ser mest af, når man ser et sæt trommer. Her starter vi med den der hedder lilletromme. Dette er sammen med hi-hatten og stortrommen en af de vigtige elementer for at skabe en god rytmisk melodi. Stortrommen bliver ofte kaldet for hjertet af trommesættet, da det har den dybeste lyd og er den største tromme i trommesættet. Det er den der ligger på jorden og bliver spillet på med en fodpedal. Dernæst har vi tammer, som oftest bliver brugt til genre som jazz, salsa og rock. Bækkenstativet er den andensidste del i dette kæmpe set up. Denne hi-hat opstilling skiller sig lidt ud fra de andre stativer, da den har en fodpedal, der kan åbne og lukke hi-hatten som den eneste. Til sidst i denne kæmpe trommehær har vi den lille stortrommepedal, som trods sin lille størrelse gør meget af arbejdet. 

Lev dig ind i momentet

Et trommesæt kan være dyrt at investere i, hvis man skal have det bedste af det bedste. Og så alligevel ikke. For hvis du går ind på Drumlimousine så kan du nemlig selv mixe og matche dig frem til et trommesæt i høj kvalitet, som du helt sikkert vil blive glad for. Når du har gjort det, så er næste skridt bare at finde et sted hvor du kan spille uden at blive forstyrret, så du rigtigt kan leve dig ind i rockstjerne livet. 

Relateret artikler