Underholdning til konfirmation

underholdning_til_konfirmation

Har du en dreng eller pige derhjemme der er ved at fylde de 15 år? Så ved du at konfirmationerne nærmer sig. Det er den første store begivenhed som man glæder sig til som ung dreng eller pige. Konfirmationerne herhjemme er vores svar på USA’s sweet 16 fødselsdagsfest. Her bliver der også gjort helt vildt meget ud af denne fest. Med den sammenligning så kan man allerede nu godt danne sig nogle forventninger omkring, hvad der kommer til at ske til sådan en konfirmationsfest. Til en konfirmationsfest er der rigtig mange ting som man skal have styr på, da alting bare skal køre på skinner. Der er mange ting der skal planlægges,  hvor en af de helt vigtige er dem er selve underholdning til konfirmation. Og hvorfor ikke skabe noget børnevenligt, men samtidig spændende i form af en dansk tryllekunster? 

Der er mange muligheder for hvad man vil lave af underholdning til konfirmation. En masse af det kommer selvfølgelig helt an på hvordan barnet er, og hvad de overhovedet forventer og foretrækker af underholdning til konfirmation. Det handler for det meste bare om at drikke sig stiv i technobajere og have en god aften med sine nærmeste. Så udover at der skal en masse alkohol på bordet, så skal underholdning til konfirmation også på plads.

Når det kommer til underholdning til konfirmation, så er Sunny Cagara en af de helt bedste. Han er en dansk tryllekunster som har optrådt til flere succesfulde arrangementer. Her snakker vi ikke kun om underholdning til konfirmation, men en hel masse andre arrangementer også som f.eks til bryllup underholdning og sågar også til firmafest underholdning. Sunny Cagara kan lidt af hvert når det kommer til at være en entertainer, men han er især stærk med det unge publikum i form af underholdning til konfirmation. Han er i hvert fald en erfaren herre indenfor tryllekunst, og ved lige hvordan han skal fange sit publikum. Og hvem kan ikke godt lide en god tryllekunster. Selvom man har set en masse af tricksne før, så bliver man stadig fanget med bukserne nede når Sunny udfører sine tricks lige foran fjæset på dig. Med hans hurtige hænder, så er det nærmest umuligt at spotte hvad der sker. Sunny Cagara har flere variationer af hans show. Hans show der omhandler underholdning til konfirmation er lavet sådan, så at det rent faktisk også er konfirmanden som er i fokus. Det er selvfølgelig også det der er målet, hvilket betyder at denne form for underholdning til konfirmation er helt optimal. Hvis man tager ind på hans hjemmeside, så kommer man også forbi opslag af andre konfirmander, som har oplevet han sjov. Her er alle reaktioner ens. Den afgørende dom er, at Sunny Cagara har et helt vildt show når det kommer til underholdning til konfirmation. 

Hvis du er derfor er i gang med at planlægge dit barns konfirmation, så er jeg helt sikker på at de ville elske underholdning til konfirmation i form af tryllekunster Sunny Cagara. Publikummet fra hans forrige shows har i hvert fald talt.

Relateret artikler