Stilfulde barstole til din indretning

Barstol

Mangler du én HAY barstol eller flere til din indretning, så læs med her. HAY barstole er kendetegnet ved at have et enkelt og elegante design, som passer perfekt til højbordet eller som siddepladser langs køkkenøen, som ofte er boligens hjerte. Eller er du en af de heldige, som har en hjemmebar, men ønsker at skabe en cool og enkel stemning omkring det, så anbefales en barstol fra HAY. Barstolene er kendetegnet ved deres gode komfort samt eminente kvalitet, som fås i forskellige designs, farver og materialer, som træ, stål og polstring. Med disse muligheder, kan du vælge dit foretrukne materiale. Desuden fås nogle af barstolene i forskellige højder. De primære farver er grå, rød, sort, hvid, stål eller eg, så du kan udvælge, om du ønsker et mere nedtonet eller vovet farvevalg. Stole skal generelt være komfortable, og med barstole fra HAY får man både komfort, funktionalitet og æstetik. Designdelicatessen, som driver en online webshop, har et stort udvalg af HAY barstole. HAY er kendt for mange produkter inden for møbler og boliginteriør, herunder både sengetæpper, spejle samt andre møbler af brandet vil pynte i de fleste hjem. Drømmer du om at skabe en cool og afslappende stemning, så tag et kig på det store udvalg af HAY barstole. Virksomheden er eksperter i at designe disse lækre barstole, som i de seneste år er blevet meget populære, til den moderne, klassiske bolig. Barstolene kan bruges til lidt af hvert, om det som sagt er i køkkenet, langs højbordet eller til at skabe en hyggekrog, som kan nydes med familie eller venner. Barstole har det med at skabe en anden hyggelig stemning, end vi normalt er vant til. 

Brandet HAY er en dansk virksomhed, som blev stiftet i 2002, af ægteparret Mette og Rolf HAY – i dag er bestseller-stifteren Troels Povlsen medejer. Kort tid derefter oplevede virksomheden kæmpe succes både på det danske og internationale marked. HAY er i dag en af Danmarks største møbelproducenter, og er blandt andet kendt for møbelserierne ’About A Chair’, ’About A Stool’, ’Loop Stand’, relanceringen af FDB samt de populære DOT sengetæpper. Selve sortimentet består af en bred vifte, hvor alt lige fra møbler, lamper, tæpper til accessories, heriblandt HAY barstole. HAY har gennem tiden haft adskillige samarbejder med internationale designere som Clara Zweigbergk, Stefan Diez samt det amerikanske møbelfirma Herman Miller. I dag er HAY og deres produkter kendt i hele verden. HAY og dets stærke brand skiller sig ud fra konkurrenterne med deres særprægede design, unikke materialevalg samt kvalitet, som ”skriger” skandinavisk indretning. Den dag i dag kan du stort set ikke sætte dine fødder i et dansk hjem uden at støde på produkter fra HAY. Det samme gælder for boligmagasiner, som hver gang viser nogle af de populære serier. I dag sælges de populære møbler og anden boliginteriør over hele verden, og er med til at sætte sit præg på mange tusinder af hjem. Med et produkt fra HAY går du aldrig galt i byen, og du er garanteret et møbel eller andet produkt, som vil skabe et moderne, stilfuldt og tidløst udtryk i dit hjem i årevis.

Hos Designdelicatessen finder du som sagt et bredt udvalg af elegante samt stilrene barstole fra HAY til dit private hjem såvel som kontor. 

Relateret artikler