Praktiske madkasser fra Yumbox

Rød og blå madkasse

En praktisk madkasse er noget, som vi alle oplever at have behov for. En praktisk madkasse kan bruges i et hav af forskellige situationer. Mange har til daglig en madkasse med i skole, på arbejdet eller andet, men madkasser er også praktiske og velbrugte, når det kommer til for eksempel skoleudflugter eller længere busture. Yumbox tilbyder madkasser i alle slags størrelser, så du er sikker på at kunne finde en, der passer perfekt til dit behov.

Madkasser til alle situationer

Yumbox laver madkasser i alverdens størrelser og dermed til ethvert behov. Dette er dog ikke det eneste, der gør en madkasse fra Yumbox yderst praktisk. Yumbox’ madkasser er nemlig inddelt i rum i forskellige størrelser, så der kan opbevares forskellig slags mad i forskellige størrelser. 

Disse små rum i Yumbox’ madkasser har alle deres eget individuelle låg, så du har mulighed for at opbevare mad indeni madkasserne lufttæt. En lufttæt opbevaring sikrer for eksempel, at æbler og andre frugter ikke bliver brune, hvis de er skåret op. Rummene med eget tilhørende låg i madkasserne fra Yumbox sikrer altså på mange måder på bedst vis, at din mad kan holde sig så frisk som mulig – også på en længere dag uden mulighed for nedkøling af maden. Lågene til de forskellige rum i madkasserne er desuden lavet med silikonefuger, hvilket er den funktion, der sikrer, at din mad opbevares lufttæt.

Mange fordele ved valg af en madkasse fra Yumbox

Som nævnt tidligere har madkasserne fra Yumbox mange små individuelle rum med tilhørende låg. Lågene til rummene og dens funktion i forhold til lufttæthed sikrer, at man kan have mange forskellige madvarer opbevaret i en og samme madkasse. For eksempel kan en mere fedtet madvare som yoghurt sagtens blive opbevaret sammen med en rugbrødsmadder i kassen. Dette kræver blot, at de er opbevaret i hver deres rum, og så kan man jo forsegle rummet med silikonelåget, for at madvarerne ikke flyder rundt i kassen.

Der er altså mange fordele ved at sætte sin lid til madkasserne med rum fra Yumbox, hvis man er en børnefamilie på farten eller blot skal på ferie eller udflugt.

Relateret artikler