Økologisk tøj af bambus

Bæredygtigt tøj til kvinder og mænd er en trend, som vi helt sikkert skal til at have mere fokus på. Det er det, da vi skal passe på vores planet og sørge for, at de næste generationer kan få opfyldt deres behov på trods af, at vi har været her på jorden før dem. Bevidstheden om at støtte op om miljøet på samme tid med at være iklædt komfortabelt tøj er godt for både Jorden og velværet. 

Der er en masse at vide om bæredygtigt tøj til kvinder og mænd, så læs med her!

Fokus på bæredygtighed og komfort i samme produkt

Forestil dig, at det tøj, som du holder mest af, er det tøj, som holder i længst tid. Det vil holde i længere tid, da det både er i høj kvalitet og dermed slidstærkt, og fordi at det aldrig vil gå af mode. Bæredygtighed er mange ting, men en ting det helt sikkert indebære er, at fremskaffe produkter, som holder i lang tid, så det ikke behøver at blive udskiftet så ofte. 

Bredt udvalg til kvinder og mænd

Udvalget af bambus tøj til kvinder og mænd indeholder blandt andet:

Til kvinder:

  • Undertøj, her i blandt er der BH’er, trusser og sokker
  • Træningstøj, både shorts, lange bukser og toppe
  • Hverdagstøj som leggings, kjoler og bodysuits
  • Lounge waer til de hyggelige stunder, hvor dagen eller aften skal bruges derhjemme

Til mænd:

  • T-shirts, både kort- og langærmet udgave
  • Boxershorts i forskellige længder
  • Sokker

I sortimentet findes der også to huer og to halstørklæder, som er unisex.

Hvad kan bambus tøj?

Bæredygtigt tøj, som er produceret af økologisk bambus, er af et materiale som er blødt, svedtransporterende, allergivenligt og rigtig godt for miljøet. 

Det er godt for miljøet, da dyrkningen af bambus kun kræver regnvand, som naturen helt selv kan klare. Bambusplantager producerer mere ilt end træplantager af samme størrelse gør. Selvsamme bambusplantager optager tilmed mere Co2 og drivhusgasser end træplantager. Når muligheden er der for at støtte mere op om produktionen af bambus tøj til både mænd og kvinder, så lad os gøre det. Bambus er et af de mest hurtigvoksende trælignende planter, så de fornyer hurtigt sig selv. Produktionen af dette tøj vil derfor ikke beskadige naturen.

Relateret artikler

Leave a Comment