Find flotte designmøbler til dit hjem online

Danmark er i udlandet kendt for sit stilrene design af møbler og tilbehør til boligen, der med sin skandinaviske og minimalistiske stil har vundet indpas i mange hjem verden rundt. Hvis du er en af dem, der har en svaghed for dansk design, kan du med fordel tage et kig på designmøbler fra Casanova Furniture. Her finder du et stort udvalg af smukke møbler af høj kvalitet, som vil passe ind i ethvert hjem. Hjemmesiden gør det overskueligt for dig at danne dig et overblik over de forskellige designmøbler, du kan indrette dit hjem med.

Dansk designmøbler med forskellig karakter

Der findes mange forskellige danske design tilgængelige i dag, og uanset om du allerede har udset dig en favorit eller netop skal til at stifte bekendtskab med de mange forskellige designere, kan Casanova møbler give dig et overblik over dine muligheder. Et udpluk af udvalgte designere, som du kan finde blandt forhandlerne, er:

  • Kay Bojesen – kendt for sine ikoniske designerobjekter (Aben, Sangfuglene m.m.) samt sin Grand Prix køkken- og bestikserie, der med sit stilrene design passer til enhver husstand.
  • Hay – inden for dette design finder du både møbler, lamper og tilbehør til din bolig. Nogle af de mest kendte eksemplarer er møbelserierne Loop Stand, About a Chair, DOT sengetæpper m.m.
  • byKlipKlap – hvem siger, at dansk designmøbler udelukkende skal være for voksne? ByKlipKlap har lavet skønne børnemøbler, og her finder du både stilrene lænestole, sofaer og madrasser til dine små poder.

Find dit eget yndlingsdesign

Casanova Furniture har gjort det nemt for dig at finde frem til dit helt eget yndlingsdesign. Ofte kan det være svært at huske både design og navn på de mange møbler, du finder interessante inde i en fysisk butik. Når alle designmøbler er samlet på én hjemmeside, har du en unik mulighed for at danne dig et overblik over, om der er et bestemt design, der gentagende gange fanger dit blik. Hvis det er tilfældet, kan du i fremtiden nemt finde frem til de møbler og tilbehør, der måtte have din interesse.

Relateret artikler