Væk fra kulden

21-5s-feriebolig-i-frankrig

Her går man i de mørke og triste gader i København, som ellers skulle være en by fuld af liv, godt humør, og glade mennesker. Men hvad er grunden til, at det er blevet sådan her? Hvor er glæden forsvundet hen? 

Den gemmer sig da inde under solen i din kommende feriebolig i Frankrig! 

Vi kender det alle sammen. Vinteren har taget over, regnen daler, og kulden bider sig fast, også selvom at man tog den ekstra trøje på hjemmefra, som mor altid plejede at nævne. Vinteren trækker også altid sin tro følgesvend med sig nemlig depressionen. Om man vil det eller ej, så har vi alle sammen prøvet det, eller også kender vi nogen, der er havnet i det stadie vi kalder vinterdepression. Det er simpelthen blevet til et helt begreb, og er blevet så udbredt at vi bliver nødt til at gøre noget ved det. Vinteren kan være en stor fjende for en masse, som  bare vil holde sig indenfor i deres rare, trygge, og mest af alt varme omgivelser.

Men hvad gør man så, når man bor i et land, hvor vi skal vente flere måneder før vi får varmen igen?

Hen til Ferieboliger i Frankrig

21-5 kører med et ferie koncept, der bygger på at 21 familier betaler et fast beløb, hvor de så hver især får en andel i 5 forskellige ferieboliger. Disse 5 ferieboliger er lokaliseret i hver deres solrige omgivelser i 5 forskellige byer. Så har du altid sol og varme lige ved hånden, når Danmark bliver for gråt og kedeligt.

Hvis du er ligesom mange andre, som gerne vil have varmen tilbage, så skal du ikke sidde og vente på den. Det gælder om at tage action, og hvis du er villig til det, så er denne hjemmeside den helt rette for dig: https://www.21-5.dk/destinationer/sydfrankrig/

21-5 tilbyder lige nu, fede ferieboliger i Sydfrankrig. Her får du ikke kun en lækker bolig med smuk udsigt, men udover dette får du også en masse fantastiske oplevelser med i bagagen. 

Franskmændene er blevet kendte for flere ting, hvor deres madlavning er en af dem. Dette er en kunst for dem, og alt dette vil du hurtigt finde ud af, når du smager på et de lokale steder. Man bliver hurtigt overrasket over deres berigede evner i et køkken, om du sigter efter en ratatouille og snegle eller noget helt så simpelt som en croissant med en af deres gode oste. Alt dette kan selvfølgelig nydes til et glas af deres bedste vin. Set bort fra maden og drikke, så vil omgivelserne helt sikkert være med til at styrke hele oplevelsen. Man siger at Frankrig er kærlighedens by, og det bider man hurtigt mærke i, når man ser charmen i de omgivelser man befinder sig i. Derfor fokuserer 21-5 ret meget på beliggenheden af disse ferieboliger. Nøgleelementerne på søgningen af boliger er, at det skal være praktisk, let at komme til og i smukke omgivelser, og derfor finder du alt dette, med mere til, kun 1-1.5 times kørsel fra Nice lufthavn.  

Relateret artikler