Ultraplast har stor succes med æsker med låg

Produktionshal

Noget så simpelt som en plastik æske med låg, har medført stor succes hos Ultraplast. Ultraplast er kendt for deres produktion af plastikæsker til virksomheder rundt om i verden. Men det er specielt deres æsker med låg der er en stor del af successen. Der er stor konkurrence på en homogent produkt som en æske med låg af plastik, men alligevel har Ultraplast formået at differentiere sig. Først og fremmest har de formået at differentiere sig på pris, hvilket selvfølgelig er et vigtigt parameter. Det har de formået at gøre ved, at de selv står for produktionen af deres æsker med låg. De har deres egne sprøjtestøbningsmaskiner, som kan køre i døgndrift, hvis det skulle være nødvendigt. Det vil sige de har den fulde kontrol over, hvornår og hvor meget de skal producere. De er heller ikke afhængige af en 3. part ift. levering eller betaling. Det at de cutter 3. parten ud af deres værdikæde gør de sparer mange penge og, at de derefter kan tilbyde deres æsker med låg til gode priser.

Et andet sted de formår at differentiere sig er på kvalitet. Det handler igen om, at de selv står for selve produktionen af deres æsker med låg. Ultraplast kan derfor selv kvalitetssikre alle deres æsker med låg og sikre der ikke kommer nogle fejlproduktioner eller lignende ud til deres kunder.

Montering af låget er afgørende

Et andet punkt der er vigtigt når vi snakker æsker med låg er selve låget. Det kan virker som en logisk ting, men hvis du som køber skal bruge en så specifik ting, som en æske med låg, så er låget også en vigtig del. Her gør Ultraplast det også godt, de har nemlig deres låg fastmonteret på deres æsker. Det er monteret via små hængsler, som sørger for at låget ikke kan tages helt af og dermed ikke bliver væk. Små detaljer som disse gør, at de kan differentiere sig fra konkurrenterne.

Et tredje punkt de kan differentiere er produktudvikling. Det er noget de aktivt arbejder med hos Ultraplast også. De har lavet en kollektion af små æsker med låg også. De lavet nogle analyser af markedet og fandt frem til, at der faktisk også var et marked for små æsker med låg. Der er nogle brancher, hvor der er mere hensigtsmæssigt at det er små æsker med låg frem for store. Rigtigt nok, Ultraplast har det seneste stykke tid har stor efterspørgsel på de små æsker med låg. Man kommer ikke let til den succes de har hos Ultraplast. Det er heller ikke kun, én lille ting der gør forskellen, det er at de er dygtige til alle parameter. Lige nu har de stor succes med deres små æsker med låg, ingen ved hvad det næste bliver.   

Relateret artikler