Lund Copenhagen

Lund Copenhagen er et anerkendt brand, som i dag står som en stærk spiller på smykkemarkedet. Det eksklusive mærke har vundet de smykkeglade hjerter med storm, og er især kendt for de populære margueritsmykker, som er højtelsket af mange.

Klassisk, elegant og tidløs – perfekt anledningsgave

Lund smykker er den perfekte anledningsgave. Giver du et af disse fine smykker i gave, så kan du være sikker på, at den bliver beholdt og passet på i mange år fremover. Der er nemlig intet bedre end følelsen af at glæde en du har kær med et fint smykke, som vil have stor betydning for modtageren. Du kan eksempelvis give gaven i anledningen af mors dag, fars dag, bryllupsgave, studentergave, barnedåb eller konfirmation.

Lund Copenhagen har blandt andet designet et fint Dagmar kors, som kan fås i guld, sølv og forgyldt, som er velegnet til dåbsgave.

Marguerit smykker fra Lund Copenhagen

Noget som det anerkendte mærke i den grad er kendt for, er deres velkendte margueritsmykker. Lund var de første til at designe disse, og de produceres med emalje og kant med det fineste udtryk. Hvert år udkommer nye margueritsmykker, herunder både ringe, armbånd, halskæder, øreringe og så videre. Margueritterne kan fås i adskillige farver, så betvivl ej – smykkerne vil aldrig gå helt af mode, eftersom mærket har en finger på pulsen. De tidløse margueritsmykker er også en perfekt gave til konfirmanden, studenten eller fødselaren.

Stort udvalg af lund smykker – find din favorit

Mærkets fine smykker kombinerer knivskarp kvalitet, et tidløst design og en følelse af luksus, hvilket får det hele til at nå nye højder. Der er et bredt udvalg af smykker fra det lækre mærke, herunder brocher, armbånd, ringe, halskæder, vedhæng og lignende, så der er rig mulighed for at finde lige netop dit favoritsmykke.

Du kan også vælge at forkæle dig selv med et eksklusivt Lund smykke. Det er rart at kunne forkæle sig selv med smykker, der kan bringe et touch af luksus til hverdagen og fuldende looket. Du kan være sikker på at få et smykke, som du kan have glæde af i mange år frem.

Relateret artikler