Guide til brudgommen: Disse ting skal du have styr på inden brylluppet!

Bryllupssæsonen er så småt begyndt at blive skudt i gang, og derfor skal forberedelserne til årets store dag også til at planlægges. Udover planlægningen af mad, lokaler, borddækning, gæsteliste og alt muligt andet, så skal man som brudgom også selv have styr på lidt af hvert på selve bryllupsdagen. Derfor har vi lavet en tjekliste til brudgommen, således at det hele bliver lidt nemmere at holde styr på, da vi ved at der er mange ting at tænke på op til sådan et bryllup.

Anskaf dig et skræddersyet jakkesæt

Noget af det vigtigste du skal have styr på som brudgom er naturligvis din påklædning på den store dag. Og her er et skræddersyet jakkesæt det bedste du kan anskaffe dig, hvis du ønsker at stå knivskarpt på din bryllupsdag. MOD CPH eller MOD som det også bare kaldes, laver skræddersyede jakkesæt i København – og så kan du ovenikøbet anskaffe dig et skræddersyet jakkesæt til gode priser hos dem! Så hvis du er på udkig efter et skræddersyet jakkesæt, så er MOD derfor et godt sted at tjekke ud!

Find de perfekte sko

For at fuldende dit bryllups-outfit, så er bryllups skoene enormt vigtige i denne sammenhæng! Find derfor nogle sko som er pæne og elegante men som samtidig også passer godt til det jakkesæt du har valgt. Det kan også være en god idé at gå dine nye fine sko til, så de ikke gnaver eller gør ondt i fødderne på selve bryllupsdagen. 

Husk morgengaven til din kommende brud!

Den vigtigste opgave for dig som gom er dog, at huske at købe morgengaven til din kommende hustru. Morgengaven er en gammel smuk tradition, hvor brudgommen og bruden hver især indkøber en gave til hinanden som skal åbnes på morgenen på selve bryllupsdagen. Her kan du blandt andet vælge at give din kommende brud en oplevelse. Dette kunne for eksempel være et spaophold til jer begge to eller måske en ansigtsbehandling til hende. Alternativt kan du vælge nogle af de mere klassiske gaver til din udkårne som for eksempel halskæder, øreringe eller et ur.

Relateret artikler